קייטרינג לשבת
אנשים רבים, גברים ונשים, מנהלים אורח חיים מתיש שכולל עבודה סביב השעון, ניהול בית ומשפחה וגידול ילדים. אנשי קריירה אלה, וגם אנשים אחרים, אינם מסוגלים במקרים רבים להתעסק בבישול לקראת השבת וסוף השבוע. הם אוכלים רוב השבוע במקום העבודה ,עובדים שעות רבות ורוצים לפנק את עצמם באוכל מוכן לקראת השבת. אנשים אלו מזמינים, מדי פעם, או באופן שוטף קייטרינג לשבת. יש שפים שמתמחים בהכנת אוכל מסורתי לשבת, ויש להם קהל קבוע של לקוחות. האוכל לשבת הוא אוכל מגוון מאחר ועדות שונות נוהגות לאכול את האוכל המתאים להם במשך שנים רבות, והן שומרות על המסורת הזאת גם היום.
קייטרינג "כאן טעים" מתמחה בהכנת אוכל שמיועד לסופי שבוע. האוכל שהקייטרינג עושה מתבסס על חומרי גלם איכותיים וטריים אשר מגיעים אליו מספקים קבועים שמקפידים לספק פרודוקטים איכותיים על פי דרישה בלתי מתפשרת של השפית, שרון גבאי. השפית מכינה את האוכל בידע רב, במומחיות גדולה ועם מגע אישי רך שנותן לאוכל את הטעם המיוחד והטוב שלו. קייטרינג לשבת יכול להגיע כשהוא ארוז במגשים גדולים. הלקוח יכול לקנות את האוכל המוכן ולאכול אותו בבית. במקרים של עריכת אירועים בשבת אזי הניהול של האירוע ייעשה מתחילתו ועד סופו על ידי צוות העובדים של הקייטרינג בניהול צמוד של מנהל אירוע מומחה.
אוכל לשבת כולל סוגי אוכל שמקובל על העדות השונות. החמין הוא אחד מסוגי האוכל המבוקשים מאוד לשבתות, ומכינים אותו בנוסחים שונים. במקרים רבים יהיו מנות מסוגים שונים , דגים, שניצלים לצד תוספות כמו אורז, תפוחי אדמה ועוד.יהיו גם סוגי מאכלים אתניים ואפשר להביא מספר דוגמאות: התימנים יעדיפו לקבל קובאנה או מלווח, העיראקים ירצו קציצות קובה, חצילים מטוגנים ועוד, ויוצאי עדות מזרח אירופה יבקשו קוגל, גפילטע פיש ועוד.לכל המאכלים האלו יש מקום של כבוד במטבח ובתפריט הישראלי. הם מאוד מקובלים בעת סעודת השבת,ולכן קייטרינג "כאן טעים" משלב אותם בתוך התפריט שלו, כך, שכל לקוח ימצא את מבוקשו ויקנה את האוכל הטעים שמכין קייטרינג "כאן טעים" לקראת שבת או לקראת אירועים שחוגגים אותם בשבת.